PEP
For Good Business
web4.png

Formule

Onze succes formule

Onze success formule voor sterke business relaties

PEP combineert trend-watching |  content marketing | partnerschap creatie | concept ontwikkeling | communicatie strategie | turn-key program managers | organisatie consultancy | PR tot een succes formule voor het bouwen van sterke en inspirerende business relaties. Wij zijn gepassioneerde partnerschap energizers op een missie voor JOU. Gebaseerd op trending topics bieden wij turn-key sector overschrijdende programma's met onze 5 stappen succes formule. Hot topics worden op bevlogen manier aan vooronderzoek onderworpen en tot een uitdagend programma gevormd. Zonder verwondering is verandering onmogelijk. Verwondering vraagt ogen om te zien, oren om te luisteren en een open mind om de meest relevante topics en vragen te identificeren. Niets is te gek, in deze fase draait het er om de connectie met onze nieuwsgierigheid terug te vinden, en onze ogen, oren en geest weer te openen.


Middels pakkende communicatie worden alle betrokkenen uitgenodigd zich af te vragen wat hun bijdrage, belang en ambitie zou kunnen zijn. Connecten met andere professionals door gebruik te maken van kennis, signature practices en innovatieve ideeën zijn de pilaren van good business. Connecties beginnen al voor de fysieke bijeenkomst en hebben daardoor na de bijeenkomst een langere levensduur. De zaadjes voor de connecties worden geplant door middel van de uitnodiging, de teasers, de toon, de content, de mogelijkheden tot engagement, de surveys, en prikkelingen in de aanloop naar een bijeenkomst.


We zorgen dat relevante dialogen worden geïnitieerd. Door te delen vermenigvuldigt kennis zich en worden relaties versterkt. PEP selecteert zorgvuldig de juiste superchargers, moderators, en workshop leiders. We streven ernaar om altijd verschillende perspectieven bij elkaar te krijgen. Deelnemers kunnen supercharger of host worden. Voormalige suppliers kunnen partners worden.  Omdat we doelbewust communiceren met de deelnemers, ze engageren en naar ze luisteren, kunnen wij ze verenigen in enthousiast engagement. Constructieve relaties worden niet gevormd door eenzijdige communicatieen het consumeren van informatie. Daarom initieert en faciliteert PEP dialogen, dynamische talks en workshops door gebruik te maken van verschillende methodes om werk te delen. Van seed-dating tot icoon analyse, signature practices, challenge indicators, ambition walls, inside out brainstorms tot open tafels en kennis valorisatie plannen.


Op basis van de vragen die uit het vooronderzoek en de ideeën die bij Meet & Share naar voren kwamen, wordt een interessant een- of meerdaags interactief programma samengesteld met influencers en experts. Leren betekent ontdekken, een andere manier van denken, een open-minded benadering. Deze houding hebben we al opgebouwd in de eerdere stappen en zetten we voort door te breken met eenzijdige informatie stromen. Tijdens de bijeenkomsten stimuleren we samenwerking tussen de deelnemers. Als je niet enkel meer informatie consumeert, maar ermee aan de slag gaat voel je niet alleen inspiratie maar ook de energie dit door te zetten.  Alle partners gaan naar huis met het bewijs deel te zijn geweest van iets betekenisvol.


Samen werken we aan tastbare en concrete uitkomsten. Doordat iedereen bijdraagt worden mensen verbonden en relaties versterkt en gaan alle deelnemers naar huis met een rapport, visualisatie of ander resultaat.  Onze formule is erop gericht duurzame relaties te vormen die blijven zelfs lang na elke bijeenkomst. Organisaties groeien door partnerschappen waar het delen van ideeën en netwerken en het samen ontwikkelen van innovaties centraal staan. Meerwaarde voor alle partijen zorgen voor een sterke relatie en bij PEP weten we hoe we het vuur gaande kunnen houden.  


Bekijk ook onze trends pagina voor meer over de trends die wij hebben gesignaleerd.